Ana Sayfa Videolar Dünya (Video) Sultan Ahmet Patlamasını Kim Planladı?

Sultan Ahmet Patlamasını Kim Planladı?

3
Sultan Ahmet Patlamasını Kim Planladı?

Sultan Ahmet Patlamasını Kim Planladı?

#Rusya #Almanya #İngiltere #Amerika #Türkiye

3 YORUMLAR

  1. Ahmet Hocam, olayları bu kadar güzel konsantre hale getirip ,doğrusunu görmemize yardımcı olduğunuz için Allah sizden razı olsun.Hocam bu aryanların yaptığı yada yapmaya çalıştığı şeylerde, ekonomi ,şüphesiz en büyük kaldıraç.Her 10 senede bir tekerrür ettirilen ekonomik krizlerin bu olaylarla ilişkilerinide sizin gözünüzden görmek isteriz.

  2. Ölenlerin tamamının Alman olmasi tesadüf olamaz diye düşünürken,,, MI6 Türkiye üzerinden Almanyanin kulaginimi çekiyor diye fikir yürütürken Sevgili Ahmet Yozgat Hocamdan merakla bekledigimiz video geldi..Ahmet Hocamin videolarını okadar cok begenerek izliyorum ki feyz almamak elde degil: ))))..Bakış açımizi degistirdiniz Degerli Hocam..her dediginizde bir bir çıkıyor..son günlerde ingiliz basbakani ile davutoglunun bir araya gelip kibris sorununu ele almasi ve bu noktada ingilizlerin garantør ülke olmasi..Çin’in son 10 yilin en düşük büyüme oranlarını açıklaması…Hocam nükleer güce nasil sahip oluruz bu konuyla ilgili videoyu ve bu sitede acilacak forumu 4 gøzle bekliyoruz..saygilar sevgiler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.